Logo Logo

  • 10 min.
  • 1 pers.
  • Ontbijt
  • 16,45 gr
  • 39,3 gr KH
  • 25,75 gr KEV

Bananen pannenkoeken

Ingrediƫnten

  • 2 eieren
  • 1 rijpe banaan
  • 1/2 theelepel vanille aroma
  • 1 theelepel kokosolie
  • 100 gram diepvries frambozen
  • 100 gram magere franse kwark
  • 50 ml melk

Bereidingswijze

  • 1. Prak de banaan fijn met een vork en klop de eieren los;
  • 2. Voeg de banaan en eieren bij elkaar, roer door en voeg de vanille-aroma toe;
  • 3. Smelt de kokosolie in de koekenpan;
  • 4. Bak een paar kleine pannenkoekjes in de pan van het banaan-ei mengel. LET OP: deze garen snel, dus zet het vuur niet te hoog.
  • 5. Doe ondertussen de frambozen, kwark en melk in de blender en blend totdat het een zachte structuur krijgt.
  • 6. Leg de pannenkoekjes op een bord en top ze af met het frambozen-kwark mengsel./li>
  • 7. Tot slot leg je er nog wat frambozen (of ander fruit naar keuze) bovenop, giet je er een beetje honing op en besprenkel je het geheel met de geraspte kokos. Bon appetit!