Logo Logo

Over Cuisine Healthy food

Cuisine Healthy food is een toonaangevende uitgeverij van gezonde boeken die je leven verrijken. Je vindt bij ons inspirerende boeken op het gebied van healthy food.

Het recept voor culinair geluk vind je bij Cuisine Healthy food, de grootste culinaire uitgever van Nederland. Van de kookboeken van Mathijs Vrieze tot Rens Kroes, wij hebben recepten voor iedereen. Je krijgt zin om te koken en te genieten, samen met de mensen van wie je houdt. Of je nu een beginner bent, of als een echte chef je vrienden wilt verrassen met snelle en gezonde maaltijden of vegetarische gerechten aan jou de keuze. Wij brengen je de beste chefs, de nieuwste bereidingswijzen en altijd verrassende recepten.

Door de prachtige uitvoering zijn onze kookboeken ook de perfecte cadeaus. Voor jezelf, je vrienden en familie, of natuurlijk je zakelijke relaties. Ook supergemakkelijk: onze digitale kookboeken. Zo heb je je favoriete recept altijd bij de hand op je smartphone of tablet. Cuisine Healthy food laat je genieten, want beter eten, is beter leven.