Logo Logo

  • 5 min.
  • 2 pers.
  • Dessert
  • 13,7 gr
  • 47,7 gr KH
  • 6,4 gr KEV

Split Smoothie

Ingrediƫnten

Split chia pudding laag:

  • 100 gram magere kwark
  • 50 gram sinaasappelsap
  • 1 eetlepel honing (10 gram)
  • 1 eetlepel vanille eiwitpoeder (10 gram)
  • 2 eetlepels chia zaad (15 gram)

Frozen smoothie laag:

  • 100 gram blauwe bessen
  • 150 gram bevroren zomerfruit
  • 100 gram bevroren mango stukjes
  • 300 ml sinaasappelsap
  • 2 eetlepels Zonnatura crunchy spelt met rijststroop

Bereidingswijze

  • 1. Meng alle ingrediĆ«nten voor de Split chia pudding laag samen in een bakje. Roer goed door en verdeel over 2 jampotjes of glazen. Laat dit een nacht opstijven in de koelkast.
  • 2. Verdeel de verse blauwe bessen over de beide opgesteven glaasjes met chia pudding. Stop het bevroren fruit samen met het sinaasappelsap in de blender en mix tot een bevroren egale puree. Verdeel over beide glaasjes en maak af met een eetlepel crunchy spelt van Zonnatura.
  • 3. Serveer direct, voordat de bevroren puree begint te smelten. Eetsmakelijk!